Etusivu Elinkeinot Historia Kuvagalleria Sijainti Yhteystiedot Palaute
Maatalous Metsätalous Saha Kalanviljelylaitos Mökit Mökit
 <Takaisin
 

 

Verhoomo Aniver

Palvelut
Työnäytteet
Myytävät tuotteet
Sijainti
Yhteydenotto

Verhoomo Aniver aloitti toimintansa Pekkalan kartanon vanhan kivinavetan ylisillä keväällä 2008. Verhoilijana toimii Anne Hackman, joka on suorittanut kolme tutkintoa verhoilusta: perustutkinnon perinteisessä ja teollisessa verhoilussa sekä ammattitutkinnon perinteisessä verhoilussa. Lisäksi hän on opiskellut puualan perusteet sekä teollisen ja perinteisen pintakäsittelyn perusteet.

Palvelut

Aniverin työnkuvaan kuuluu perinteisten joustin- ja modernien vaahtomuovihuonekalujen pehmustaminen ja verhoilu, irtopäälliset sekä muut ompelutyöt. Tarvittaessa tehdään pieniä puuosien korjauksia ja pintakäsittelyä. Tästä pääset näkemään enemmän työnäytteitä.

Myytävät tuotteet

Aniverista voit ostaa huonekalukankaita ja -nahkaa, pehmustukseen tarvittavia materiaaleja mm. vaahtomuovia, meriheinää, koristenauhaa ja -nauloja, juttikangasta sekä verhoilutyökaluja. Kankaita toimittavat mm. Annala, Backhausen, Henry Borg (Nevotex), Hocus Interiors Pocus, Kirkby House, Lauritzon, Naccanil, Orient Occident ja Sanderson.

Myynnissä on tällä hetkellä perinteisesti tehty laiskanlinna. Istuin on joustavareunainen, ja siinä on valetyyny. Istuimessa, käsinojissa ja selkänojassa on kierrejoustimet. Selkänoja on syvänapitettu. Kankaana on käytetty Lauritzonin korkeatasoista Valery Leaves huonekalukangasta, väri luonnonvalkoinen. Lisäksi on mahdollista ostaa samasta kankaasta valmistettu rahi. Katso kuva ja tarkemmat tuolista tästä linkistä.

Sijainti

Katso Pekkalan kartanon sijainti Sijainti-linkistä. Verhoomon tarkempi sijainti Jäminkipohjassa ja Pekkalan pihapiirissä löytyy tästä linkistä.

Yhteydenotto

Verhoomo Aniver
Anne Hackman
Pekkalantie 70
34450 Jäminkipohja
040 773 4308
etunimi.sukunimi(at)pekkalankartano.fi

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomaketta hyväksi käyttäen. Ruksaa kohta 'Verhoomon palveluista' ja kirjoita alla olevaan kenttään, mitä asiasi koskee.

 

 

 


MYYTÄVÄNÄ!


Jugendsohva


Nahkaverhoiltu TV-tuoli


Paischeff-tuolit


Kukkakankainen sohva


Moderni laiskanlinna

 
     
Etusivu | Elinkeinot | Historia | Kuvagalleria | Sijainti | Yhteystiedot | Palaute